Julen på Rusta 2022

Sådär allesammans, då har jag äntligen tagit mig tid att gå igenom Rustans julkollektion. Många saker känner man igen från föregående år (ingen har väl någonsin anklagat Rusta för att vara nyskapande), men fina saker har de iallafall, och som ni kan se längre ner så är det en fördel för mig att vissa saker återkommer. 🙂

Så häng med in till Rustas Jul. Vi börjar med lite produktbilder och avslutar med lite härliga miljöbilder.

Doftljus är alltid trevligt , och det ska bli intressant att få känna hur dessa doftar. Holly & Oak kommer jag nog inte att älska, men Röda bär eller Kanelkakor kan man nog köpa på sig.
Den här kaveln ser helt fantastisk ut. Jag har en i teflon, men en i marmor vore helt fantastiskt!
De här ljusen köpte vi förra året och satte i superfina lyktor som vi köpt på IKEA. Blev hur bra som helst och gav ett väldigt fint sken.
Jag är så glad att de här glögglasen kommer tillbaka i år också. Jag ville köpa dem förra året, men de hann ta slut innan jag fick tummen ur. Men det här året ska jag minsann inte vänta!
De här dofterna finns faktiskt redan ute i Rustas affärer, och jag har redan köpt doften ”Washed Linen” och ställt i badrummet. Den luktar faktiskt som ren tvätt, och vem gillar inte den doften.
Superfina kuddar, och jag är glad att de kommer i 3-pack. Vi har 6 kuddar här hemma, så det blir helt perfekt med två av varje. Bara jag kan övertyga maken om att vi verkligen behöver fler kuddfodral. 😂
En gammal goding från julsortimentet, men vi kan tyvärr inte köpa gardiner på Rusta. Vi har gardinskenor och fönster som går ända upp i taket, så de har inte bara fel upphängning, de är dessutom alldeles för korta.
Snygg glasburk med lite rundad kropp. Kan nog bli fint med lite karameller i på en hylla eller ett bord.
En riktigt vintrig krans. Vi har haft skylt istället för krans på dörren de senaste åren, men den här får mig att vilja göra en ändring i traditionen.
Urmysigt hus! Den här skulle vara så fin i en lite mörkare vrå med låtsassnö och lite andra små dekorationer, eller hur?
Min första tanke när jag såg den här var ”Gud så fin!”. Men ju mer jag tittar på den desto mer tycker jag att den ser lite enformig ut. Vit snö på vita hus. Då tar jag hellre lyktan ovanför.
Jag bara vet att om dottern skulle få möjligheten så skulle hon köpa den här julgranen. Så vi gömmer den bilden nu tycker jag. 😉
En sån supergullig ljusstake. Nu känns det äntligen som att dottern är tillräckligt stor för att vi ska kunna ha lite fler levande ljus, och den här skulle vara perfekt som adventsljusstake.
Den här är ju perfekt för de som inte vill ha levande ljus. Och de klassiska tomtarna är aldrig fel.
Varje år tittar jag på fina juliga påslakanset och överkast, men det blir aldrig att jag köper något. Är det i år som vi bryter traditionen kanske?
Det här förklädet ska jag absolut skaffa till dottern.
Och självklart måste jag ha ett matchande förkläde, jag med.

Och nu är det dags för lite mysiga miljöbilder. Skrolla sakta och njut!

Stämningen på den här bilden är så julig att jag nästan vill ha vinter på en gång bara för att kunna ha den framme. Men jag får väl hålla mig ett tag till.
Den här kalendern är ju helt fantastiskt fin! Jag har redan bestämt mig för en leksakskalender till dottern, men jag kanske kan spara den till något annat år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s