RSS

Ständig frånvaro

21 Nov
Jag borde väl be om ursäkt för att jag varit så dålig med att uppdatera bloggen.
Som jag skrivit tidigare så har det varit enormt mycket på jobbet, men nu har jag äntligen fått lite avlastning. Dock blev det så illa ett tag att jag blev tvungen att ta ledigt för att ligga hemma och göra ingenting några dagar efter ett tillfälle när hela kroppen nästan domnade bort, fick hjärtklappning m.m. Fick en rejäl långhelg, vilket var skönt, men det har ändå varit så att jag bara orkat med det nödvändigaste.
Men nu mår jag bättre igen, och gud vad jag har saker som jag vill skriva om!
Vi var ju på julmarknad en helg, och jag blev tillräckligt upplivad för att ta en massa foton. De kommer i nästa inlägg.
Råsunda varuhus har uppdaterat sin julskyltning, så det kommer jag också lägga upp lite bilder på.
Jag tänkte även skriva några rader om IKEAs lilla julreklam som damp ner i brevlådan nyss.
Så här ska det skrivas, hoppas att ni fortfarande finns kvar och läser. 🙂
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 2014-11-21 i Privat

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
jennysjul.com

En blogg om julen, året om!

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel. När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund. Välkommen till min julvärld!

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

%d bloggare gillar detta: