Det snöar!

Idag kom det snö på morgonen och det satte verkligen igång julkänslan i kroppen på mig. Jag har haft ett uppehåll i bloggandet av lite olika anledningar. Delvis så fokuserar jag rätt mycket på Halloween under oktober. Varje år så är jag arrangör till Trick or Treat-rundan som vi har på gårdarna runt omkring, och i år var det över 70 barn som gick och samlade godis!

Så det tog upp nästan all min tid under oktober. Sen har jag även haft några svackor. Ni som varit med ett tag vet att jag för fem år sedan hade cancer. För att minska risken för återfall så äter jag en medicin dagligen som tyvärr har som bieffekt att man får depression. Och när jag är i en svacka kan inte ens jultankar muntra upp mig.

Men nu är jag på rull igen, och bloggen kommer att överflödas med bilder från alla olika sorters butiker som jag har besökt. 🙂

Det finns även en hel del att se fram emot de närmsta veckorna. Snart fyller jag år (Woho!) och som vanligt sammanfaller det med första advent och då ska det julpyntas ordentligt!

Sen har vi både ett besök på Gröna Lunds Winter Wonderland och Kolmårdens Sagojul och det kommer bli fantastiskt roligt. Två julbord kommer jag att hinna med också. Ett på Stockholms Fisk, som inte är ett traditionellt julbord utan med fokus på skaldjur, och ett på Stallmästaregården med jobbet.

Så december kommer att vara fullsmockad med roliga aktiviteter, och jag kommer att försöka hålla er uppdaterade under hela resan fram till julafton. 🙂

Så håll i hatten, för nu kommer det komma bildbomber!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s