Julspaning i Legobutiken

Idag var familjen i Mall of Scandinavia för att gå på bio, och efter filmen ville dottern som vanligt gå till Legoaffären som ligger i MoS.

Sagt och gjort, vi gick dit. Jag förväntade mig de vanliga legoseten, men blev glatt överraskad när det fanns en hel piedestal full med olika sorters Legoadventkalendrar. Självklart var jag tvungen att ta lite bilder för att dela med mig till er. Jag har redan hittat adventkalendern som jag vill ge dottern, men de här var också riktigt fina. Missa inte legoseten med julgranar och julgranskulor i slutet av bildkavalkaden.

Jag vet också att jag lovat att lägga upp bilder från IKEAs jul, och jag lovar att de kommer. Har haft fullt upp hela veckan tyvärr, men nu har jag några timmar för mig själv äntligen. 😁

En reaktion på ”Julspaning i Legobutiken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s