IKEAs julkollektion

Jag har sett några bloggar som lagt upp bilder från IKEAs julkollektion, men jag har letat till bedrövelse i IKEAs egna bildbank och pressrum efter bilderna.

Det visar sig nu att de faktiskt inte har släppt alla bilder ännu. De verkar ha släppt några miljöbilder, men bilderna på hela kollektionen kommer tydligen att läggas upp den 15/9 enligt uppgift från IKEAs egna presstjänst. Så fram tills dess får man alltså hålla sig.

Om ni skulle vilja titta på några av de bilder som redan är släppta så kan ni kila över till Emmas Julblogg och spana in de stämningsfulla bilderna som hon fått tag i. 🙂

2 reaktioner på ”IKEAs julkollektion

  1. De är släppta till vissa kreatörer. Men officielltt släpps de kanske den 15. IKEA hade inget emot att jag la upp bilderna på Instagram (de gillade och svarade) så det verkar helt ok att göra det om man hittar de. Om du inte vill vänta menar jag.

    Gilla

    • Tack så mycket för din kommentar. 🙂 Vad kul att du fått tillgång till bilderna tidigare. Såvitt jag förstod så var det bara ca 20 miljöbilder som var släppta, utan detaljer på de olika kollektionernas innehåll. Men då kanske jag förstod fel. Jag sitter iallafall tålmodigt och väntar till den 15:e. Har en hel del annat att lägga upp innan (jäklar vad det alltid händer mycket när man blir sjuk!) 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s