Pressbilder från Rusta och Lagerhaus

Jag har varit brakförkyld sedan i torsdags (nedrans skolbarnsbaciller) och på grund av en huvudvärk från helvetet så jag jag inte hunnit kolla så mycket på de nya pressbilderna från Rusta och Lagerhaus. Men jag tänkte att jag åtminstone kan passa på att lägga ut länkarna till bilderna för er som inte har sett de ännu. Jag kommer att återkomma med ett nytt inlägg med mina favoriter så snart jag kan titta på en skärm i mer än 10 minuter i sträck.

Bilderna från Rusta kan ni hitta här

Och bilderna från Lagerhaus här under ”Nyinkommet”

Passa på att njuta av lite stämningsfulla bilder så återkommer jag snart med lite egna åsikter om årets kollektioner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s