Vad händer sen…

Det tänker nog alla på just nu.

Ingen vet hur det kommer se ut nästa vecka, nästa månad, nästa år…

Och folk tycker nog att jag är tokig som redan funderar på hur julen kommer se ut. Men då är det tur att jag har er andra jultokiga som förstår hur jag känner. Visst umgås man med familj och vänner på sommaren, men det är lättare att vara ute och umgås med lite avstånd, än på vintern när man vill bjuda hem, sitta inne och mysa och baka, och pyssla.

Så vad kommer att hända i vinter? Kommer vi kunna ha återgått till det normala? Kommer vi kunna fira jul med våra familjer och vänner?

Jag och min man arbetar båda hemifrån. Min man vill inte att vår treåring går i förskolan, så hon är också hemma hela dagarna. Ni kan tänka er kaoset som pågår i vår lägenhet just nu…

Men då drömmer jag mig bort. Både till sommaren och till vintern. Till sommaren för att det kommer att vara varmt, och ljust, och ledigt. Och till vinter för att det kommer vara mysigt, och pirrigt, och jul.

Hur hanterar ni det som händer just nu? Har ni också dagdrömmar om vintern, när man förhoppningsvis kan samlas igen och mysa? Tror ni att vi kommer att uppskatta det mer det här året?

En reaktion på ”Vad händer sen…

  1. Gun-Mona Johnsen skriver:

    Ja visst tänker jag som DU Vad har detta viruset gjort med oss OM vi är friska är det det största men LIVET för övrigt är ju en viktig del SJÄLV sitter jag självvalt på grund av sjukdomar o ålder inne men det ger även men i själen SÅ precis som DU tänker jag JUL o allt det fina som man upplever i gemenskap då Tankarna dit ger glädje Önskar DU o din fam får en GO sommar o TÄNK JUL när allt blir som gråast SKÖT OM DIG o fam

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s