RSS

Snabb genomgång av juldekorationer

29 Aug

Jag bestämde mig för att ta en lite tur ner i förrådet för att se så att alla juldekorationer låg på ett lättillgängligt ställe.

Den goda nyheten är att de är det. Den lite tråkigare är att jag inte riktigt har möjlighet att ta upp allt till lägenheten och gå igenom det ordentligt. Så jag tog lite bilder som jag kan ha att titta på och planera med.

Lite stökigt är det i lådorna, men med tanke på att vi flyttade fyra dagar innan julafton förra året, och sedan tog ned allt relativt snabbt igen pga övrigt flyttstök, så känner jag att det är helt ok.

Sen har jag ju två stora IKEA- kassar med tyger också, så jag tror att jag ska försöka sy något också. Om jag lyckas så lägger jag upp instruktioner. 😂

Hur står det till i era förråd? Har ni koll på vad som ligger där och väntar på att bli använt?

 
4 kommentarer

Publicerat av på 2019-08-29 i Jul, Julgran, Julpynt, Ljus, Planering, Rött, Vitt

 

4 svar till “Snabb genomgång av juldekorationer

 1. Ida

  2019-08-30 at 06:27

  Den vita trägranen som man sätter småljus i, vart har du köpt den? Har du målat den vit själv?

  Gilla

   
  • Sussi

   2019-08-30 at 07:07

   Den köpte jag på Panduro för kanske 6-7 år sedan. Ja jag målade granen vit och hållarna gråa.

   Gilla

    
 2. Jul, Strålande Jul

  2019-09-02 at 16:14

  Oj så mycket fint pynt som finns i dina gömmor! Förstår att det kan vara lite kaos efter en flytt. Jag har koll på var det mesta finns. I min lägenhet har jag två gömmor så att säga, alla ljusstakar för levande ljus (och mer omtåliga pynt) står på en garderobshylla i mitt sovrum och resten ligger nerpackat i olika kartonger i mitt förrådsrum.

  Gilla

   
  • Sussi

   2019-09-02 at 17:07

   Det är ju rätt smart, att ha det ömtåliga i lägenheten. Jag har en klädgarderob, jag kanske ska lägga in lite saker där när jag packar ihop efter julen.

   Gilla

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
jennysjul.com

En blogg om julen, året om!

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel. När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund. Välkommen till min julvärld!

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

%d bloggare gillar detta: