Se på fan, jag överlevde!

Ok lite morbitt kanske, men vad fan, har man lyckats kicka cancer i röva så borde man få kunna skämta om det.

Som ni kanske har läst i mitt senaste inlägg från förra sommaren, så blev jag diagnostiserad med bröstcancer i juni 2017. Jag beslutade mig då för att det inte skulle bli något julbloggande (bra beslut), men trodde jag skulle orka blogga om mina behandlingar (dåligt beslut).

Det höll i några veckor, sen mådde jag så pass dåligt att jag var tvungen att ge upp.

Nu är jag färdigbehandlad sedan 3 veckor tillbaks, och är riktigt sugen på årets julbloggande. Jag är fortfarande sjukskriven 50%, men kämpar på för att komma tillbaks, så det kanske inte blir lika intensivt julbloggande som tidigare år. Men jag känner att jag gör det här för mig, och vet att ni har ju många andra bra bloggar att läsa ändå. 🙂

Jag har också lite nya idéer om vad jag ska göra på bloggen, men vi får se, jag säger inget ännu ifall det rinner ut i sanden.

Jag kommer troligtvis att skriva ett lite längre inlägg om hela resan från 2017 till nu, bara för att få ut det, men sen återgår vi till det ordinarie bloggandet.

 

img_0617

Så här glad är man när man får börja julblogga igen.

 

4 reaktioner på ”Se på fan, jag överlevde!

  1. Det verkar som om du har fått din julklapp tidigt i år! Stort grattis! Hoppas att din höst och jul blir underbar och jag ser fram emot att följa din julblogg<3

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s