RSS

BodyShop Ultimate Calendar – Lucka 13

13 Dec

I luckan denna Lucia så hittar vi igen något som jag inte är helt säker på hur man använder. Något som kallar för ”Lip & cheek stain”. 


Jag förstår att man ska ha det på läppar och kinder, men jag var inte medveten om att man brukade använda samma produkt till de två ställena. Dags att börja leta make-up tutorials på YouTube känner jag. 😁

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 2016-12-13 i BodyShop Calender 2016

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
jennysjul.com

En blogg om julen, året om!

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel. När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund. Välkommen till min julvärld!

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

%d bloggare gillar detta: