RSS

BodyShop Ultimate Calendar – Lucka 10

10 Dec

I dagens lucka så ligger det en flytande eyeliner. 


Vi håller kvar fokus på ansiktet alltså. Jag har aldrig varit särskilt duktig på att applicera flytande eyeliner, men nu har jag en möjlighet att öva utan att känna att jag slösat pengar. En definitivt plus. 😁

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 2016-12-10 i BodyShop Calender 2016

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
jennysjul.com

En blogg om julen, året om!

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel. När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund. Välkommen till min julvärld!

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

%d bloggare gillar detta: