RSS

BodyShop Ultimate Calendar – Lucka 8

08 Dec

I lucka nummer åtta hittar vi något som jag helt ärligt inte är bekant med. 


På förpackningen står det att det är en ”Muslin cleansing cloth”. Jag vet att muslin är ett sorts tyg, så där är jag med, men vad ska man med den till. På baksidan verkar det stå att man ska använda den för att tvätta av ansiktet när man har använt en rengöringskräm. Så typ istället för händerna så ska man använda tygtrasan?

Någon som har erfarenhet av en sån?

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 2016-12-08 i BodyShop Calender 2016

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
jennysjul.com

En blogg om julen, året om!

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel. När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund. Välkommen till min julvärld!

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

%d bloggare gillar detta: