RSS

Novemberutmaningen del 30

30 Nov

Sista dagen i november, novemberutmaningen är slut. Hur har de gått? Hängde du med hela vägen?

Jag är rätt nöjd med att jag svarat på alla inlägg, men vissa blev ju i bulk eftersom jag inte alltid har möjlighet att blogga varje dag. Jag tyckte det var ett bra sätt att sporra till att skriva inlägg.

 

För att se alla delar i Novemberutmaningen: Gå till Bittes Jul

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 2016-11-30 i Novemberutmaningen

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
jennysjul.com

En blogg om julen, året om!

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel. När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund. Välkommen till min julvärld!

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

%d bloggare gillar detta: