RSS

Julkalendrar

30 Nov

Imorgon är det alltså första december. Bara 24 dagar kvar till julafton! Helt otroligt att det har gått så fort det här året.

Självklart måste man titta på SVT:s julkalender ”Selmas Saga” (jag kommer att köra med SVT Play, kan bli svårt att passa tider med en bebis hemma), och jag har ju även min kalender från BodyShop att njuta av. Tänkte att jag ska skriva ett inlägg varje dag med vad som finns i luckorna. Lite ambitiöst kanske, men det ska förhoppningsvis hjälpa mig att hålla igång bloggen. Så med start imorgon så kommer det ett nytt inlägg varje dag.

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 2016-11-30 i Uncategorized

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
jennysjul.com

En blogg om julen, året om!

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel. När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund. Välkommen till min julvärld!

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

%d bloggare gillar detta: