Julkalendrar

Imorgon är det alltså första december. Bara 24 dagar kvar till julafton! Helt otroligt att det har gått så fort det här året.

Självklart måste man titta på SVT:s julkalender ”Selmas Saga” (jag kommer att köra med SVT Play, kan bli svårt att passa tider med en bebis hemma), och jag har ju även min kalender från BodyShop att njuta av. Tänkte att jag ska skriva ett inlägg varje dag med vad som finns i luckorna. Lite ambitiöst kanske, men det ska förhoppningsvis hjälpa mig att hålla igång bloggen. Så med start imorgon så kommer det ett nytt inlägg varje dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s