Novemberutmaningen del 27-28

Del 27
Första advent idag, hur firar du den?

Första advent firades genom att pynta hela lägenheten. Det blev en hel del tänka om eftersom vi flyttade i april, och vissa saker helt enkelt inte fick plats. Men det är rätt roligt ändå. Man får lite nya idéer och infall. Jag ska försöka få till lite bilder att lägga upp här på bloggen.

Del 28
Firar du jul p.g.a. Jesus födelse eller för tradition?

Ren tradition. Ingen i familjen är religiös, och det har aldrig ens kommit upp. Första gången jag fick reda på att julen kunde ha med Jesus att göra var när vi var på adventsbesök i kyrkan med skolan.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s