RSS

Novemberutmaningen del 24-26

26 Nov
Del 24
En månad kvar till jul, vad gör du om exakt en månad kl 10:00!!
Då är vi nog fortfarande hemma och förbereder för att åka till min syster för att fira jul. Mycket mer att tänka på när en bebis ska med.
Del 25
Skriver du julrim på paketen?
Hahahaha!! Nej.
Del 26
Julklappsbesvikelsen, vad har du fått som du absolut inte velat ha!
Enda gången som jag blivit riktigt besviken var på en julfest i lågstadiet där alla skulle köpa en julklapp och lägga i en säck, och sen fick alla dra ett paket. Någon mamma tyckte att hennes lilla förskolebarn (typ en 3-4åring) skulle få vara med, så de hade köpt ett par plastiga ”solglasögon” för att få vara med i lotteriet, som jag självklart drog ur säcken. Då blev jag besviken. Till och med min mamma och några andra föräldrar blev sura på den människan.
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 2016-11-26 i Novemberutmaningen

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
jennysjul.com

En blogg om julen, året om!

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel. När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund. Välkommen till min julvärld!

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

%d bloggare gillar detta: