Novemberutmaningen – Del ett

Tänkte att jag kunde vara med i Bittes Juls Novemberutmaning.

Dagens fråga:

Varför julbloggar du?

Ja du, det är nog en rätt bra fråga. Jag började med att bara läsa julbloggar, men sen märkte jag att jag kom på egna idéer och hittade saker som jag ville dela med mig av så då blev det helt enkelt att jag startade en egen blogg.

Jag är inte den mest aktiva bloggaren, men jag bloggar för att jag tycker det är roligt och då känner jag inte för att tvinga mig själv att spotta ut X antal blogginlägg per dag eller vecka. Så det får bli som det blir.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s