RSS

Novemberutmaningen – Del ett

01 Nov

Tänkte att jag kunde vara med i Bittes Juls Novemberutmaning.

Dagens fråga:

Varför julbloggar du?

Ja du, det är nog en rätt bra fråga. Jag började med att bara läsa julbloggar, men sen märkte jag att jag kom på egna idéer och hittade saker som jag ville dela med mig av så då blev det helt enkelt att jag startade en egen blogg.

Jag är inte den mest aktiva bloggaren, men jag bloggar för att jag tycker det är roligt och då känner jag inte för att tvinga mig själv att spotta ut X antal blogginlägg per dag eller vecka. Så det får bli som det blir.

 

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 2016-11-01 i Novemberutmaningen

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
jennysjul.com

En blogg om julen, året om!

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel. När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund. Välkommen till min julvärld!

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

%d bloggare gillar detta: