Behöver hjälp-Bebiskläder för jul

Jag har aldrig varit så intresserad av mina egna kläder på julen. Är det helt, rent och har lite rött i så är jag nöjd. Men nu när man har en liten bebis så har det av någon anledning blivit mycket roligare, så ny beöver jag tips från alla underbara julbloggare där ute. Vad har ni för tips på affärer där man kan hitta söta kläder till en fem-månaders bebis (som A kommer att vara på jul)?

Alla tips mottages tacksamt!

4 reaktioner på ”Behöver hjälp-Bebiskläder för jul

  1. Carina skriver:

    DUNS (http://www.dunssweden.se/) brukar ha jättefina barnkläder i juliga mönster (kolla deras rea redan nu vet jag, finns en hel del godbitar kvar från förra julen). Sen är jag själv ett stort fan av amerikanska Carter’s och OshKosh, bägge brukar ha fina och roliga julkläder för barn och skeppar till Sverige (men det kostar såklart en slant att få det hitskickat). Som ett sista tips slänger jag in Tradera, många juliga barnkläder används bara nån enstaka gång och säljs sen vidare där. Gå in på rätt kategori (storlek) och sök på ex vis ”jul”. Lycka till! 🙂

    Gilla

  2. Mysigt med en liten julbebis! Mitt bästa tips är Tradera. Många märken har haft fina julkollektioner tidigare men de återkommer inte alltid, då kan man fynda dem begagnat, ofta i mycket bra skick. Tex Lindex har haft jättesöta kläder tidigare år. Jag gillar även Duns julkläder, såg att de har en del på rea nu, har du tur finns det något i rätt storlek.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s