RSS

Behöver hjälp-Bebiskläder för jul

14 Sep

Jag har aldrig varit så intresserad av mina egna kläder på julen. Är det helt, rent och har lite rött i så är jag nöjd. Men nu när man har en liten bebis så har det av någon anledning blivit mycket roligare, så ny beöver jag tips från alla underbara julbloggare där ute. Vad har ni för tips på affärer där man kan hitta söta kläder till en fem-månaders bebis (som A kommer att vara på jul)?

Alla tips mottages tacksamt!

 
4 kommentarer

Publicerat av på 2016-09-14 i Handla, Planering

 

4 svar till “Behöver hjälp-Bebiskläder för jul

 1. Carina

  2016-09-14 at 21:07

  DUNS (http://www.dunssweden.se/) brukar ha jättefina barnkläder i juliga mönster (kolla deras rea redan nu vet jag, finns en hel del godbitar kvar från förra julen). Sen är jag själv ett stort fan av amerikanska Carter’s och OshKosh, bägge brukar ha fina och roliga julkläder för barn och skeppar till Sverige (men det kostar såklart en slant att få det hitskickat). Som ett sista tips slänger jag in Tradera, många juliga barnkläder används bara nån enstaka gång och säljs sen vidare där. Gå in på rätt kategori (storlek) och sök på ex vis ”jul”. Lycka till! 🙂

  Gilla

   
 2. Jennie

  2016-09-15 at 18:37

  Mysigt med en liten julbebis! Mitt bästa tips är Tradera. Många märken har haft fina julkollektioner tidigare men de återkommer inte alltid, då kan man fynda dem begagnat, ofta i mycket bra skick. Tex Lindex har haft jättesöta kläder tidigare år. Jag gillar även Duns julkläder, såg att de har en del på rea nu, har du tur finns det något i rätt storlek.

  Gilla

   
  • enkeljul

   2016-09-15 at 18:39

   Tack! Jag får ta en titt på både Tradera och Duns.

   Gilla

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
jennysjul.com

En blogg om julen, året om!

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel. När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund. Välkommen till min julvärld!

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

%d bloggare gillar detta: