RSS

Whiskykalender 2016

07 Sep

Sådär ja, då har Masters of Malt släppt årets Whisky-kalender. Tråkigt nog har de behållit utseendet från förra året (om de inte bara återanvänt bilden) som jag tyvärr inte tycker är det roligaste.

Whiskykalender 2015

Vill man ha standardkalendern så är priset just nu 1.700 SEK (det baseras på hur pundet ligger). De har även utökat sortimentet med en ”Old & Rare” och en ”Very Old & Rare” till en kostnad av 11.370 SEK eller 113.700 SEK (yikes!!). De har även en ”vanlig” premium-kalender för 3.400 SEK.

Också nytt för i år är att de har kalendrar med bara amerikanska, japanska, eller irländska whiskys, så om man känner någon som har en viss smak är det ju bara att köra.

Vi brukar ju köpa en till svärfar varje år till fars dag, och det här året kommer vi att köra på den japanska, då han är riktigt förtjust i dem.

Ni kan se alla tillgängliga kalendrar (även med gin, bourbon, rom, m.m) här

 
3 kommentarer

Publicerat av på 2016-09-07 i Dryck, Handla, Julkalender

 

3 svar till “Whiskykalender 2016

 1. Julia

  2016-09-07 at 17:06

  Åh, en fantastisk ide som jag direkt tänkte kopiera och ge till min sambo!! 😉 Men jag undrar hur det funkar med leverans? Ser att man måste vara hemma för att skriva på.. Hur vet man när leveransen kommer? Vore supertacksam för info, du som beställt därifrån förr! 🙂

  Gilla

   
  • enkeljul

   2016-09-07 at 17:56

   Hejsan Julia, vad kul att du fick lite inspiration. 🙂 Det man gör är att man lägger en beställning nu, den skeppas i början av oktober och tar runt en vecka att komma fram. Den kommer att skickas till närmaste postombud, så du behöver absolut inte sitta och vänta på leverans. Du får en avi på posten som ett vanligt paket. Att signera behöver du bara göra i England.

   Gilla

    
   • Julia

    2016-09-07 at 18:13

    Haha jahaa, men vilken tur!! Då beställer jag en på direkten! Tack! 🙂

    Gilla

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
jennysjul.com

En blogg om julen, året om!

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel. När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund. Välkommen till min julvärld!

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

%d bloggare gillar detta: