Whiskykalender 2016

Sådär ja, då har Masters of Malt släppt årets Whisky-kalender. Tråkigt nog har de behållit utseendet från förra året (om de inte bara återanvänt bilden) som jag tyvärr inte tycker är det roligaste.

Whiskykalender 2015

Vill man ha standardkalendern så är priset just nu 1.700 SEK (det baseras på hur pundet ligger). De har även utökat sortimentet med en ”Old & Rare” och en ”Very Old & Rare” till en kostnad av 11.370 SEK eller 113.700 SEK (yikes!!). De har även en ”vanlig” premium-kalender för 3.400 SEK.

Också nytt för i år är att de har kalendrar med bara amerikanska, japanska, eller irländska whiskys, så om man känner någon som har en viss smak är det ju bara att köra.

Vi brukar ju köpa en till svärfar varje år till fars dag, och det här året kommer vi att köra på den japanska, då han är riktigt förtjust i dem.

Ni kan se alla tillgängliga kalendrar (även med gin, bourbon, rom, m.m) här

3 reaktioner på ”Whiskykalender 2016

  1. Julia skriver:

    Åh, en fantastisk ide som jag direkt tänkte kopiera och ge till min sambo!! 😉 Men jag undrar hur det funkar med leverans? Ser att man måste vara hemma för att skriva på.. Hur vet man när leveransen kommer? Vore supertacksam för info, du som beställt därifrån förr! 🙂

    Gilla

    • Hejsan Julia, vad kul att du fick lite inspiration. 🙂 Det man gör är att man lägger en beställning nu, den skeppas i början av oktober och tar runt en vecka att komma fram. Den kommer att skickas till närmaste postombud, så du behöver absolut inte sitta och vänta på leverans. Du får en avi på posten som ett vanligt paket. Att signera behöver du bara göra i England.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s