RSS

Julsug och ny bekantskap

04 Sep

Nu när det blev grått och trist här i Stockholm på eftermiddagen så började jag faktiskt tänka lite på julen. Dock har jag inget riktigt ”sug” ännu, men det beror på att jag har lite annat att tänka på nu för tiden…

Säg hej till A som dök upp hos oss i mitten på juli.


En pigg liten (nåja, 55 cm är inte så liten) tjej som jag ska vara hemma med fram till februari, så vi får se hur julen (och bloggen) kommer att arta sig det här året. Jag tänker inte hålla på och stressa över hur ofta jag skriver här, utan det får bli som det blir. 

Med det sagt så kommer jag absolut att försöka hänga md på det ni andra skriver genom Julbloggar.se, och vem vet, jag kanske får en massa inspiration med både bebis och ny lägenhet att tänka på. :~)

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 2016-09-04 i Privat

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
jennysjul.com

En blogg om julen, året om!

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel. När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund. Välkommen till min julvärld!

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

%d bloggare gillar detta: