En (sen) Julöverraskning

Ja, nu är det ju ett tag sedan jul, så det kanske är lite sent. Men jag mådde så jäkla dåligt på julen, så det är nu jag känner att jag kan berätta.

Som vissa av er vet så blev jag sjukskriven i september, jag började jobba deltid i november och det gick rätt ok. Sedan kom en överraskning. Jag var gravid!

Jag mådde rätt ok i början, men från december så gick det rätt tungt. Både för att jag var trött och illamående och för att jag började jobba 50%. Så bloggen blev lagd på is. Igen.

Men nu är det full rulle, och förutom att vi ska få barn i slutet på juli så har vi även köpt en lägenhet. Den första april flyttar vi. Så nästa jul så blir det en massa ”första”. Första julen i ny lägenhet och det största: Första julen med barn! Få se hur det blir med bloggandet då. Jag kommer ju att vara föräldraledig från juli till ungefär februari, så jag kommer att vara hemma mer, men vette sjutton om man får något gjort ändå. 🙂

Så, är det några som känner för att dela med sig hur det gick för dem första julen med barn? Ser fram emot att höra vad jag har framför mig.

2 reaktioner på ”En (sen) Julöverraskning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s