RSS

Fortsättningen på servisen

23 Sep

Fick ett samtal från Fyrklövern igår. De undrade om jag hade fått servisen jag beställt och vad jag tyckte om den.

Jag sa självklart att jag gillade den, och när de undrade hur jag tänkte göra med fortsättningen sa jag ärligt att jag tänkte prenumerera på två tallrikar och assietter till och sedan sluta. Jag fick då ett erbjudande av säljaren.

Hon erbjöd sig att avbryta prenumerationen och istället skicka ett till ”startpaket” så att jag även skulle få de hjärtformade skålarna (som var riktigt söta), och skicka med glasen direkt eftersom det inte var säkert att jag skulle hinna få dem innan jul annars. Jag frågade hur mycket det skulle kosta, eftersom om jag skulle prenumerera skulle det bli 400 kr per paket med bara tallrik och assiett. Det skulle bli totalt ca 950 kr, så jag slog till.

Så nu väntar jag på ett nytt härligt paket från Fyrklövern. 🙂

 
2 kommentarer

Publicerat av på 2015-09-23 i Uncategorized

 

2 svar till “Fortsättningen på servisen

 1. katrine

  2015-09-23 at 11:54

  Å men vilket klipp ! 🙂

  Gilla

   
  • enkeljul

   2015-09-23 at 12:15

   Ja, jag är väldigt nöjd. Extra bra att jag kan vara säker på att få allt innan december.

   Gilla

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
jennysjul.com

En blogg om julen, året om!

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel. När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund. Välkommen till min julvärld!

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

%d bloggare gillar detta: