Avundsjuk. Och tacksam!

Ja faktiskt. Jag kan med all ärlighet säga att jag är avundsjuk! Jag är avundsjuk på de som får gå på pressvisningar, avundsjuk på de som kan gå på Formex-mässan, avundsjuk på de som får presskit och smakprover och annat skickat till sig.

Men mest av allt är jag tacksam. Tacksam för att (bland annat) Bitte, Emma & Amanda, Emma, Cecilia och Therese skriver, fotar, testar, berättar, och delar med sig av allt underbart. Att vi i vår lilla grupp där alla älskar julen tipsar varandra om vad som hander, att vi ärligt kan skriva att ”Det där älskade jag” eller ”Det där var inte en favorit”, utan att någon tar illa upp. Att vi hittar på jullistor, skriver uppmuntrande kommentarer och delar med oss av våra liv.

Så tack! Tack till alla underbara julbloggare där ute! Ni får mig faktiskt att längta ännu mer till julen.

Christmas

8 reaktioner på ”Avundsjuk. Och tacksam!

 1. Jag vet hur det känns! Ibland tycker man att man skriver och skriver men ingen läser och alla får roliga saker hemskickade… Men det viktigaste och roligaste är ju faktiskt att gå in varje dag och titta vad alla julbloggar skrivit och få tips och julkänsla:) I julbloggsvärlden slipper man bli suckad åt när man längtar till jul i augusti;)

  Gilla

  • Ja, att titta på julbloggar är verkligen höjdpunkten på dagen! 🙂 Enda bieffekten är att tangentbordet blir lite kladdigt när man sitter och dreglar åt alla recept man läser. 😉

   Gilla

  • Ja, det är nog det bästa med hösten och vintern. Att sitta och skriva och läsa. Att dela med sig och inspireras. Jag skulle inte klara mig utan alla härliga julbloggar. 🙂

   Gillad av 1 person

 2. Jag gillar också gemenskapen och det är nog mycket därför jag fortsätter att julblogga trots att det är min sjuttonde säsong på nätet. Att få inspirera och att bli inspirerad, att dela väntan på julen med likasinnade och få feedback i form av kommentarer till varandra. Rätt vad det är får du kanske förfrågan om att recensera någon produkt😊

  Gilla

  • Oj, sjutton år! Härligt att du fortfarande tycker att det är roligt. Som du säger, det är gemenskapen man är ute efter och som gör det värt allt jobb.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s