RSS

Ekologisk glögg på Systembolaget

22 Jul

Goder Aftonglögg har trillat in i det ordinarie sortimentet och finns nu i alla Systembolagets butiker inför julen 2015, eftersom den sålde så bra förra året.

Goder_aftonglögg

Jag gillar den snygga, lite gammeldags, etiketten på flaskan, jag gillar ännu mer att de inte håller på med en massa konstiga smaker (glögg ska smaka glögg!). Och att den är ekologisk är väldigt bra.

Jag vet inte om jag är helt nöjd med att den även säljs som Bag-in-Box. Glögg ska vara på flaska och därmed basta! 🙂 Saknar även att den inte finns som alkoholfri, eftersom jag inte är jätteförtjust i alkoholsmak.

Men jag tror nog att den här är något som man får testa och se om den kan slå ut Blossa från julbordet.

 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 2015-07-22 i Dryck, Glögg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
jennysjul.com

En blogg om julen, året om!

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel. När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund. Välkommen till min julvärld!

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

%d bloggare gillar detta: