Ny blogg – gammalt innehåll

Än så länge i alla fall.

Jag har tidigare funnits på enkeljul.blogg.se, men kände mig lite för begränsad på den plattformen, så jag bestämde mig för att flytta över till WordPress istället. Just nu jobbar jag med att föra över alla bloggposter (för hand, yay!) men kommentarer kommer inte att följa med tyvärr.

Hoppas att ni trivs med min nya design, innehållet kommer dock inte ändras så mycket förrän efter sommaren när det är dags att planera in julen 2015.

Som vanligt kommer jag att länka min inlägg till Julbloggar

En reaktion på ”Ny blogg – gammalt innehåll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s