RSS

Ny blogg – gammalt innehåll

30 Apr

Än så länge i alla fall.

Jag har tidigare funnits på enkeljul.blogg.se, men kände mig lite för begränsad på den plattformen, så jag bestämde mig för att flytta över till WordPress istället. Just nu jobbar jag med att föra över alla bloggposter (för hand, yay!) men kommentarer kommer inte att följa med tyvärr.

Hoppas att ni trivs med min nya design, innehållet kommer dock inte ändras så mycket förrän efter sommaren när det är dags att planera in julen 2015.

Som vanligt kommer jag att länka min inlägg till Julbloggar

 
1 kommentar

Publicerat av på 2015-04-30 i Privat

 

Ett svar till “Ny blogg – gammalt innehåll

 1. Charlie CS- Kulturtant som älskar julen

  2015-05-01 at 13:08

  Bra val! Gillar helt klart wordpress mycket bättre!
  Kul att du följer min blogg också! Välkommen!

  Gillad av 1 person

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
jennysjul.com

En blogg om julen, året om!

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel. När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund. Välkommen till min julvärld!

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

%d bloggare gillar detta: