RSS

Julen på Åhlens

03 Nov
Jag var för ca en vecka sedan uppe i norra Sverige, rättare sagt i Luleå. Det var en jobbresa, men jag passade även på att gå runt lite i centrum, och då råkade jag titta in i Åhlens skyltfönster och blev varm i hela kroppen.
Julpynt!
Jag har övertalat Gubben att träffas inne i Centralen imorgon och gå på Åhlens City då jag har en kupong som ger 10% på hela köpet tillochmed imorgon, men för att sukta er lite innan dess delar jag med mig av bilder från Åhlens i Luleå:

De här tomtarna mötte en när man klev in genom entrén.
Har man inte plats för en fullstor gran kanske en i kruka passar bättre?
Riktigt enorma julkranskulor.
Lite olika dekorationer
Det finns hängen för alla smaker. Nästan.
 
Någon här som har som tradition att hänga upp en stumpa på julafton, eller är alla klappar för stora? 🙂
 
Vitt finns det inte brist på.
Kanske ska byta ut vår dörrdekoration till den här söta tomten?
Jag gillar stilen på den här granen, men den får nog tyvärr stanna i affären då ytorna i lägenheten är lite begränsade.
Jag fastnade lite för de här kuddarna, det skulle vara trevligt att ha kuddar som det faktiskt står jul på, snarare än de som bara råkar vara röda.
De här filtarna såg riktigt mysiga ut, det kan nog bli ett inköp.
Vad tycker ni? Bu eller Bä till Åhlens sortiment hittills?
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 2014-11-03 i Handla, Julpynt, Rött, Vitt

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
jennysjul.com

En blogg om julen, året om!

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel. När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund. Välkommen till min julvärld!

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

%d bloggare gillar detta: