RSS

Lång frånvaro

02 Nov

Som tyvärr beror mycket på jobbet.

Oavsett hur mycket man älskar att skriva om julen så känner man liksom inte för att sätta sig vid datorn när man redan suttit framför en i tio timmar…
Så jag har inte ens hållit mig uppdaterad på vad ni andra skrivit, eftersom jag knappt har surfat runt alls. Och nu har jag tagit ett beslut att jag inte heller ska göra det förrän jag kommit ikapp med bloggandet eftersom jag vet att jag kommer att känna mig efter och inte skriva det jag vill skriva om eftersom det känns som att alla gjort det innan mig.
Så nu har ni en förklaring till min tillfälliga frånvaro, och var beredda på att det kommer många nya inlägg nästa vecka (även fast en del kan verka lite sena).
 
Och här är en bild på svärmors goda saffransbullar som ursäkt. 🙂
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 2014-11-02 i Privat

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
jennysjul.com

En blogg om julen, året om!

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel. När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund. Välkommen till min julvärld!

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

%d bloggare gillar detta: