RSS

Det bästa från Allers

07 Okt

Jag har tittat igenom Allers julmagasin nu lite snabbt direkt när jag kom hem från jobbet. Ska iväg till gymmet om ett litet tag, men tänkte visa några bilder som jag gillade mest i tidningen hittills.

Framsidan ser mysig ut som vanligt.


De här bullarna får jag försöka mig på någon dag. Skulle vara så mysigt att äta med lite varm choklad en lördagsmorgon.

Gillar idén med att dekorera med saker i vaser och glasskålar. Ger julstämning enkelt och snabbt. Och kuddar är enkelt att byta överdrag på så man får upp julstämningen ännu mer.


Riktigt söt dekoration, men jag tror tyvärr inte vi har någonstans att ställa den, så det blir nog inget köp tyvärr.

Köksprylar är det enkelt att skapa julstämning med, men jag vet inte hur många av sakerna här på bilden som jag kommer köpa. Gillar mer stämningen man får av bilden än själva sakerna i den, om ni förstår vad jag menar.


Den här såg riktigt smaskig ut! Jag gillar seg kola och nötter så den får vi testa att göra.

En söt liten presentpåse med enkla medel.

Riktigt söta kakburkar med nostalgikänsla. Kan nog bli ett inköp faktiskt.


Har funderat på att göra en sådan här ”pepparkaksgran” i några år. I år kanske det blir av?!

Och sist, men absolut inte minst, några söta etiketter som går snabbt att göra.
Vad tyckte ni var bäst i årets Allers? Eller bara bland bilderna här ovan?
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 2014-10-07 i Julpynt, Jultidningar

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
jennysjul.com

En blogg om julen, året om!

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel. När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund. Välkommen till min julvärld!

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

%d bloggare gillar detta: