RSS

Dufvenkrooks nya glögg bara i beställningssortiment?

26 Sep
Har läst lite om Dufvenkrooks nya glöggsmaker för iår och är rätt sugen på att testa den med Mint & Choklad. Av ren nyfikenhet gick jag därför till Systemets hemsida för att se om det fanns något pris och när den skulle börja säljas.
Men tji fick jag minsann:
Om den bilden inte säger er någonting så kan jag berätta att glöggen bara finns i beställningssortimentet, och då bara som kolli. Vilket alltså innebär att man måste köpa 12 (!) flaskor för att få beställa.
Nog för att jag gillar jul (och glögg), men om jag skulle försöka dricka 12 flaskor 15%-ig glögg under december skulle jag nog inte kunna gå rakt förrän i januari!
Jag hoppas att det ändrar sig, annars kommer jag få knacka på hos varenda julbloggare och se om de vill göra en gemensam beställning…
Något positivt i allt detta är att det verkar som att Systemet kommer börja sälja glögg från första oktober, så då kan man gå och titta på flaskor och längta till julen….
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 2014-09-26 i Glögg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
jennysjul.com

En blogg om julen, året om!

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel. När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund. Välkommen till min julvärld!

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

%d bloggare gillar detta: