RSS

Besök i julbutik i Berlin

26 Sep
Jag kom på att jag helt glömt berätta något!
Det var ju meningen att jag och Gubben skulle åka till Berlin i december förra året och gå på julmarknader och en speciell affär som har julsaker året om. Det blev ju inte av och var en av anledningarna till att jag inte var lika pepp på julen som vanligt förra året.
MEN!
I somras var vi faktiskt i Berlin och som av en händelse så bodde vi på ett hotell som var på samma gata som julbutiken!
Man fick inte ta några bilder där inne (jag råkade ta en med mobilen), men jag tog några bilder på skyltfönstret, och nu tänkte jag dela med mig till er.
Jag kan erkänna att det kändes lite konstigt att gå omkring och titta på juldekorationer mitt i Augusti, men det var väldigt mysigt ändå. 🙂
I butiken i Berlin har de en enorm julgran som sträcker sig två våningar upp. Riktigt häftigt. Jag var faktiskt inte så sugen på att köpa något, då de inte riktigt var min still på sakerna, men jag är så nöjd att jag fick besöka butiken ändå!
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 2014-09-26 i Handla, Julpynt

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
jennysjul.com

En blogg om julen, året om!

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel. När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund. Välkommen till min julvärld!

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

%d bloggare gillar detta: