RSS

Julens spel

02 Nov
Eftersom man är ledig en del under jul och nyår tycker i alla fall jag att det är roligt att spela några spel. Problemet är bara att det är den enda tiden på året (förutom under semestern) som vi brukar spela spel, så det känns inte riktigt värt det att köpa in nya spel varje år.
Men i år kanske det är dags. N vägrar att spela Geni och Trivial Pursuit med mig eftersom han tycker jag vinner för mycket, hehe, så jag kanske kan övertala honom om att vi behöver några nya.
Här är några som jag hittade i butikerna medan jag var ute och spatserade igår:
Jag älskar ”onödigt vetande-spel” om ingen hade gissat det…
Den här kan vara rätt kul om man har personer från flera olika generationer som ska spela
Det här är ju en klassiker, men av någon anledning har jag faktiskt aldrig spelat det, så jag är lite nyfiken på hur kul det är.
Vad brukar ni spela för spel under julen? Några idéer på bra spel?
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 2013-11-02 i Handla, Spel

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
jennysjul.com

En blogg om julen, året om!

Maries strålande jul

Jag älskar julstämningen med julbak, julmusik, julplanering och julpyssel. När höstmörkret faller börjar säsongen för min julblogg. Värm lite glögg, tänd några ljus sätt på lite stämningsfull julmusik, slå dig ner vid min blogg och koppla av en liten stund. Välkommen till min julvärld!

En kulturtants julfunderingar

Cramer Cramar Om Julen

%d bloggare gillar detta: